Pilates

När slarv orsakar ont i ryggen

Jag har slarvat i tre veckor med att träna pilates. Och vet du, det känns i min stackars rygg. Den här veckan har jag sprungit två pass, match i måndags och intervaller i tisdags, knappt gått något förutom det jag gått på jobbet. Det har inte blivit någon pilates heller förutom enstaka klipp till instagram. Nu vill min stackars rygg vill inte vara med längre. Har så galet ont. Jag trodde att jag hade ont för att jag tränade för mycket men nu kan jag konstatera att jag inte gör det. Snarare tvärtom! Min kropp har blivit van vid en viss mängd och nu när den inte får det som den är van vid blir det pannkaka. Efter min match ikväll ska jag köra igång igen med ett lugnt pass pilates. Jag behöver det, inte bara mentalt utan också kroppsligt.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “När slarv orsakar ont i ryggen

  1. men same!! Har skadade muskler efter ett fall från hästen och skippar jag träningen en vecka! har ett schema som jag ska göra varje dag men heh det kommer ju inte hända så brukar köra minst 2-3ggr i veckan iaf, helst 5. Men skippar jag över en vecka får jag direkt ont igen!! Skitryggar D:

    1. Både ja och nej. Det beror på hur tekniskt djupt man vill gå i övningarna. Man kan göra väldigt basic och då är det inte särskilt svårt, mer tungt. Kroppen blir utmanad på ett bra sätt. Övningarna som är på Masternivå är svåra men man börjar inte med dom. Man börjar med basövningarna. Det är ett måste då alla övningar bygger på varandra så har man inte grunden går det inte att göra de svåra övningarna. 🙂

Lämna ett svar