Vardagen

A star is born

Idag var jag och Rickard och tittade på A star is born med Bradley Cooper och Lady Gaga i huvudrollerna. Jag har såklart hört ledmotivet på radion: in the shallow och då har jag inte varit så särskilt imponerad av låten. Men, det var något helt annorlunda att höra samma låt i en biosalong och se ansiktena och magin de skapar på scen. Rickard var skeptisk till filmen men han tyckte också om den. Jag rekommenderar den varmt!
Man måste ha biopopcorn när man kollar på film på bio.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “A star is born

 1. Den filmen är jag sugen på att se! Hon är en fantastisk sångerska, så då borde inte det vara något problem med hennes skådesppeleri känner jag.

 2. Åh va kul att ni gillade filmen.
  Vi har tänkt gå och se den snart, men vi har velat mellan den och andra filmer.
  Får kanske bli den ändå 🙂
  Kram kram
  ps. utan popcorn på bio är som att fira jul utan kalle

 3. Håller med dig om popcorn, jag kan inte se en film på bio utan popcorn! Det spelar ingen roll om jag har ätit middag innan och är super mätt 😀 Tycker min make och svärmor är lite galna som klarar sig utan snacks, haha.

Lämna ett svar