Allmänt trams

Det rasslade iväg

Tidigare i veckan var det frost och jag gjorde ett hjärta när jag skulle skrapa rutan.
Oj vad fort den här helgen har gått. En delad tur känns alltid lång dagen innan och precis på morgonen när jag ska ge mig iväg men tycker knappt att jag hann blinka innan det var dags att sluta för dagen. Jag har bara en ledig dag innan jag ska iväg och jobba igen men den ska jag ta tillvara på. Jag vill träna ett pass pilates och skriva pilatesinlägg till bloggen. Jag vill damma av min kategori do´s and dont´s bland annat men även tipsa om övningar.
Jag skrev tidigare i veckan om filmen ”The greatest showman”. Jag har inte kunnat sluta lyssna på filmmusiken och särskilt inte favoriten Never enough. Helt galet bra!
All the shine of a thousand spotlights
All the stars we steal from the nightsky
Will never be enough
Never be enough
Towers of gold are still too little
These hands could hold the world but it’ll
Never be enough
Never be enough

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det rasslade iväg

 1. Hej
  Tyvärr så får vi inga extra lediga dagar mitt i veckan för i denna kommun har man beslutat att oavsett om du jobbar heltid eller deltid så får du bara 9 lediga dagar, vitsen med att jobba deltid har liksom försvunnit man kunde ju välja det förut just för att man skulle ha flera lediga dagar men icke i Eskilstuna kommun, enda skillnaden är att du jobbar kortare pass, jag personligen tycker det är skit dåligt verkligen. Så för oss spelar det ingen roll att vi jobbar 8-20 på helgen vi får inte mera ledigt för det.
  Förstår faktiskt inte hur facket kan ha gått med på detta……
  Kram Linda

 2. Hej där
  ja fy sjutton de där delade turerna är as jobbiga, när jag bodde i Katrineholm så hade vi med sådan tur, men de togs bort men ersattes med typ 7-20.45 i ett sträck istället tror jag, jag hann flytta innan det blev så, men här i Eskilstuna så jobbar vi istället för en delad tur 8-20 i ett sträck med en timmes rast, vet ej om det är bättre, men man får ju dock betalt för hela passat än att först få betalt för 7-12 och sen hem utan betalning i 4 timmar för att sedan bara vänta på att komma tillbaka för att jobba 16-20.45. Så ja jag vet inte vad som är bäst egentligen, men en sak vet jag att det sliter på kroppen otroligt med dessa pass.
  Hoppas din vecka börjat bra jag startade med ledig Måndag och massage.
  Kram Linda

  1. Jag är så van vid de delade turerna så för mig är det inget konstigt. Tycker det är skönt att då kunna få någon extra ledig dag i veckan. 🙂

 3. Hatar dessa delade turer. Så himla jobbigt! Speciellt om man bor långt bort från jobbet. Har alltid velat prova på pilates, verkar så himla roligt och som så bra träning. Har inte sett filmen men hört mycket om den, kanske värt att se?:)

 4. Åh så mysigt med att se den filmen. Jag såg den för jätte länge sedan, när den kom ut men har inte sett den sen dess. Vart kunde du se den någonstans? 🙂 Jag har inte tänkt på det förut men det är riktig julstamning över den där filmen. Blev så sugen på att titta på den nu! 😀 Hoppas du får en bra måndag 🙂 // Petra Elisabeth

 5. Såg först inte att det var ett hjärta men nu sen när jag läste de så ser jag ju det och det var väldigt fint. Skönt när arbetstiden går fort och man trivs på jobbet 🙂

 6. Åh musiken var helt underbart ljuvlig i den filmen. Jag förstår att du lyssnar om och om igen!! Jag ska göra ett hjärta till mannen på hans bil en dag =)

  1. Jag blir så där tröttpigg. Jag är såklart jättetrött i kroppen men ändå pigg i huvudet. När jag jobbar delade turer är jag alltid som piggast på kvällen. Kanske för att jag vet att jag snart får gå hem, haha.

Lämna ett svar