Personligt

Fem en fredag vecka 52: Nytt år

Så var det då dags för årets sista fem en fredag. Jag har bara varit med en gång utöver idag men gillar idén och hoppas att Elisa fortsätter även 2019.

1.Vad är något du önskar att du gjort i år?
Jag önskar att jag spenderat mer tid med familjen. Nu i december har vi gjort en massa roligt tillsammans och det vill jag fortsätta med.
2. Vad vill du hinna med under de få dagar som är kvar på året?
Jag ska mest jobba de sista dagarna så det kommer inte bli så mycket tid till annat. Men jag ska ut med Sofia och promenera på förmiddagen, sen blir det ett pass löpning och styrka på gymmet. I eftermiddag ska vi hem till barnens farfar och så blir det bowling med kollegorna. Helgen jobbar jag delade turer så kommer inte göra så mycket. Måndag vill jag träna och så äta något gott. Tid med familjen helt enkelt. Gärna lite pilates också.
3. Hur har du tänkt att fira in det nya året?
Jag vill först ära en god lunch tillsammans med familjen och sedan har jag ett kort jobbpass: 16-20. Efter det så åker jag och barnen och håller maken sällskap som jobbar nyårsnatten. Jag jobbar nyårsdagen morgon så det kommer inte bli sent. Givetvis stannar jag uppe till tolvslaget men sen blir det sängen som gäller.
4. Vad ser du fram mot nästa år?
Min pilateskurs i Mjölby. Att få utvecklas mer som domare. Mer tid med familjen. Att eventuellt åka till Gotland igen.
5. Vad är en sak du tar med dig från 2018?
Att jag är bra som jag är. Jag behöver inte vara någon annan för att personer ska gilla mig.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fem en fredag vecka 52: Nytt år

  1. Jag har nog helt missat det, men vad gör din man som jobbar nyårsnatten och ni kan vara med? 🙂
    Tänkt att det kan vara så svårt att vara den man är. Härligt att du insett att du är bra som du är. 😀

  2. Känns som att vi är nära varandra nu, jag sitter i Finspång och svärisarna. Jag måste vara med på de där fem en fredag nån gång. Jag missar det varje vecka så kommer jag på det när jag redan har publicerat ett inlägg.. Påminn mig!!!

Lämna ett svar