Tips

Tipsar om Sofia Lissmyr

 
I gruppen Länka med kärlek fick vi som ville i uppgift att skriva ett inlägg om en av bloggarna som länkades i inlägget. Jag var först att lämna min länk och skulle därför skriva om den person som lämnade sin länk sist. Och det blev….. *trumvirvel* Sofia Lissmyr.
Sofias blogg är ny för mig men jag har redan fastnat.  (Jag har inte glömt vårt länkbyte) Hon skriver om sin vardag och om bland annat psykisk ohälsa. Jag har alltid vetat att det är många människor som mår dåligt. Men jag har inte förstått hur vanligt det är. Därför är det så bra med personer som Sofia som vågar berätta om sitt dåliga mående. Sofia skriver fantastiskt gripande och jag kan inte sluta läsa!
Något extra fint som Sofia gör är att hon har en kategori i sin blogg som hon kallar för veckans hyllning. Där lyfter hon två personer som hon tycker ger av sig själva i sina bloggar på ett särskilt peppande och fint sätt.
Sofia bjuder även på videobloggar som hon gör tillsammans med sin sambo som också bloggar HÄR. Har du inte spanat in Sofias blogg tidigare så tycker jag definitivt att du ska kika in hos henne. Hon är en frisk fläkt och jag blir glad av att kika in hos henne.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tipsar om Sofia Lissmyr

  1. Sofias blogg är en av mina favoriter. Hon är en sympatisk och fin människa och skriver så bra inlägg. Många av de sår hon bär på känner jag igen i mig själv. Vilket fint inlägg du har skrivit om hennes blogg. <3

  2. Men alltså åh jag tappar ord, jag blir verkligen så sjukt glad så tack snälla du! Detta betyder så mycket för mig 🙂 <3

  3. Hennes blogg är så bra och som du säger hon skriver bra och på ett sånt gripande sett, hon är stark som verkligen kämpar på och berättar hur det är att leva med psykisk ohälsa 🙂

Lämna ett svar