Vardagen

Veckans träning

Yes, jag gör reklam för Rickards företag som Hannas Pilates också är en del av. Han erbjuder personlig träning online och såklart även pt-timmar. HÄR är hans hemsida.
Eftersom jag nyss fixat gymkort har det blivit lite annorlunda träning den här veckan. Tre pass på gymmet, ett gäng pilatespass och så en uppvisningsmatch. Det jag tar med mig till nästa vecka är mer löpning.
Måndag: Dubbla pilatespass. Först min klass som jag la ut här på bloggen och så min lilla grupp som jag har på måndagar.
Tisdag: Spinning med Sofia och så körde jag ett pass pilates med Rickard. Men det pilatespasset kan jag inte säga att jag tränade så mycket. Jag satt bredvid och talade om vad han skulle göra.
Nej så här ska man inte göra men det är lite kul att använda fantasin också. Bara man är försiktig och inte missbedömer sig själv.
Onsdag: På gymmet och testa maskinerna. Testade benpressen och just nu är maxvikt 128 kilo (mest note-to-self.)
Haha, benpressen går upp till 200 kilo och Rickard testade 200 kilo. Vrider man på vredet en gång till så går den tillbaka till lägstavikt som är tjugo kilo. Men det trodde inte vi utan att en siffra ramlat bort bara. Du kan ju tänka dig hur det blev när han tog i som om det är 220 kilo och så är det bara 20…. Såg lite roligt ut och jag önskar att jag hade det på film.
Torsdag: Vilodag
Fredag: Gymmet idag igen. Men vad svårt det är att inte lägga sig i när man ser att folk gör övningarna på ett sätt som gör att de riskerar att skada sig. Idag blev det axlar, triceps, mage och lite rygg. Jag kommer ha en träningsvärk som heter duga. Men det får det vara värt. 
Lördag. Fotbollsmatch och check på en mil löpning. På kvällen drog vi till gymmet. Jag skulle ha filmat ett tiominutersprogram. Det ingen av oss tänkte på är att det är hög musik på gymmet som stör. Både i bakgrunden och så hörs inte det jag säger. Önskar mig ett redigeringsprogram där jag kan plocka bort oönskad bakgrundsmusik.
Söndag: Vilodag
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Veckans träning

 1. Wow, vilket schema!!!
  Jag har som mål att kommer ner i vårt gym och gå 10.000 steg (minst) på gåbandet om dagen. Men inte ens det hinner jag med (eller gör jag rättare sagt, hinner gör jag nog).
  Ha en fin kväll,
  Kram kram

 2. Åt tack för inspiration till träning. Tycker man blir så motiverad av att se någon annan träna. Man får lite mer energi på en gång 😀 Hoppas du får en underbar kväll 🙂 // Petra Elisabeth

 3. Vilken härlig träningsvecka och vad fina bilder, alltså behöver verkligen step up mina träningsinlägg när jag ser dina, grym du är! <33

 4. Härligt med varierande träning. 🙂 apropå inte lägga sig i. Jag skulle först tycka det var lite obekvämt eller "pinsamt" om någon "la sig i" men skulle sen tycka det var jättesnällt – man tror ju oftast man har koll eller har kanske fått lära sig fel, och då tycker jag det skulle vara jättebra om någon mer kunnig sa till, på ett bra sätt såklart. 🙂

 5. Grym träningsvecka så roligt o dela intresset kring träning och även entrepenörskspet. Ni har säkert mkt glädje av varandra även i branschen

 6. Du borde faktiskt lägga dig i, många som inte själva vet att de gör fel och kan skada sig! Om jag någonsin gör fel hade jag önskat att någon berättade det 🙂

 7. Vad kul att du gör lite reklam för hans träning och även att man kan få pt timmar det är ju superbra ju. Låter som en bra vecka med träning 🙂

Lämna ett svar