Vardagen

Jag höll på att plurra

Alltså min blogg faller ihop just nu. Det är fokus på plugg, jobb och barn och när jag väl sitter vid datorn så känner jag bara en trötthet. Men jag måste berätta att jag höll på att trilla i plurret när jag gick från jobbet. Nere vid ån finns det ett konstverk och på kvällen när lamporna lyser ser det ut som ett stort ägg. Så fint ser det dock inte ut på dagen.
 
Ser du var vattnet börjar och där stranden slutar? När allt är vitt så smälter det ihop och jag är glad åt att det varit kallt så länge. Annars hade jag blivit rejält blöt om fötterna. I bästa fall. I sämsta fall hade hela jag blivit blöt….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jag höll på att plurra

Lämna ett svar