Träning

Ett träningspass och måndag igen

\n

\n

Östgötatrafiken har gjort om turlistan på helgerna. Förut gick det ett tåg i halvtimmen men nu går det bara en gång i timmen. Jag kollade inte upp det här innan så jag rejsade bort till resecentrum bara för att upptäcka att det inte gick något tåg. Normala människor hade kanske då ringt och bett om skjuts istället eller hade gått in och satt sig på Espresso house och tagit en kopp kaffe. Men vi vet ju att jag inte är normal så jag passade på att träna explosivitet i trappan på resecentrum. Övningarna som jag körde var att springa i full fart uppför, hoppa jämfota uppför och hoppa på ett ben uppför. Grymt bra träning, till slut skakade benen av ansträngningen.

\n

Idag är det måndag och jag ska sitta och plugga ett par timmar. Jag vet inte vad det är med mig men jag kommer inte upp längre när klockan ringer. Ligger och drar mig och bara njuter av hur skön sängen är. Senare ska vi iväg till mina föräldrar och fira Alexander som fyller år senare i veckan och så behöver jag träna något. Intervaller kanske… var ett tag sedan sist.

\n

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett träningspass och måndag igen

  1. Men herregud Hanna. Du är otrolig som jag sa ett energiknippe. Jag hade suttit på fiket kaffe och en smarrig bakelse. Bra jobbat

    1. Jag känner mig inte så. För det mesta är jag så trött. Men jag vet att jag blir piggare av att röra på mig. Tack för pepp!

Lämna ett svar