Vardagen

Glass i stora lass

Ikväll åkte vi till Smultronstället i Söderköping tillsammans med Rickards systers familj. Jag velade om jag skulle ta det som var snällast mot magen eller det jag var sugen på. Det blev det senare. En härlig bananglass med massor med kolasås. Lite sött var det allt men ingen sommar utan glass här. 
Vi gick även upp på berget. Det är också ett måste. Men att gå uppför de där trapporna är bra träning. Jag och Rickard pratade om att åka hit igen för att springa i spåret som går runt det här berget.
Alla kusinerna utom lilla Ronja som inte var pepp på att vara med på bild.
Små mysiga och charmiga gator. Ibland drömmer jag om att bo på det här sättet. Men bara ibland. Tror charmen skulle försvinna om jag såg det varje dag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Glass i stora lass

  1. Ja just det, fick för mig att motionscentralen hette Petersburg, men jag blandar säkert ihop det med någon annanstans 🙂 haha..

  2. Smultronstället är så mysigt, och likaså upp till Petersburg (visst heter det så berget?!) Det var så längesen jag var dit, det blir så långt när jag inte bor kvar "hemma" i Östergötland längre..

  3. Söderköping är en vacker liten sommarstad. Och givetvis ska man äta glass när man är där. Di glass lät bra mycket godare en min lilla ministrut.
    Kram Carin

Lämna ett svar