Vardagen

Andra mars

Det känns helt galet att vi skriver andra mars idag. Snön har vräkt ner så nu syns inte barnens spår i trädgården längre. Det kommer ta lång tid innan det är barmark överallt. Men det gör ingenting. Jag njuter av snön! Något jag inte njuter av är mina galet stela ben. Jag vill träna mig i ännu bättre form så jag inte blir så stel av att springa löptest. Jag vill att känslan ska vara lite ”a walk in the park”.
Ser du att jag bytt header? Jag har tänkt på det ett tag och känt att min höstiga header inte passar så bra så det blev en snöig teaser istället. Vad tycker du? Jag kanske skulle sett lite gladare ut. Svårt dock att koncentrera sig och samtidigt le. 🙂
Denna header är ett minne blott.
Idag är planen plugg, plugg och så lite mer plugg och ett pilatespass hos Linnea. Jag känner inte att jag kan avboka tiden på grund av stelhet och träningsvärk. Här är den bästa boten rörelse och stretch. Önskar dig en härlig fredag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Andra mars

Lämna ett svar