Pilates

Ett morgonpass

Jag kanske är galen men jag fick ett sådant sug etfter att träna pilates så här på morgonen. Tänkte att det är bäst att passa på innan den värsta löpteststelheten kommer. Jag letade upp ett ganska tufft program på Pilatesanytime så nu har jag tränat 40 minuter. Underbar start på dagen! Nu väntar jag bara på att min frukost ska bli klar (gröt och ägg och sedan knallar jag bort till tåget då jag jobbar till tre idag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett morgonpass

    1. Jag är ju mer morgonmänniska. Träna på kvällarna är ibland nästan hopplöst. Iallafall löpning. Tänk så olika det kan vara. 🙂

Lämna ett svar