Träning

På tunga ben

Jag sprang idag, tog en omväg till tåget. Det var så tungt och det gick mestadels på vilja. När jag springer såna här pass så känns det som att jag är tillbaka på noll. Men jag ska inte dra för stora växlar av just det här passet.
Dagens förutsättning:
– match igår i Norrköping vilket innebar sent i säng. Vi hade mycket att prata om, jag och Rickard.
– klockan ringde 05:00 för att hinna med ett tåg
– jobb 7:30-16
– för mycker kläder på mig.
Ja, du ser. Det är som upplagt för att det inte ska finnas tillräckligt med energi. Men även dessa pass behövs för att bygga pannben. Imorgon tänkte jag vila från löpning och så ska jag få ordning på löpningen på riktigt på måndag. Andra förutsättningar jag vill ordna till är:
– sömnen
– börja med mina kosttillskott igen: MSM, Argi+ och Forever Therm.
– mer nyttig mat. Jag vill äta mer grönsaker och så måste jag vara noga med gluten.
Det här är inte i gå-ner-vikt-planer utan det handlar om att må bra i vardagen och kunna träna på den nivå som jag vill träna. Jag vill känna mig pigg helt enkelt! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “På tunga ben

Lämna ett svar