Personligt

Tack <3 <3 <3

Stort tack för din kommentar i inlägget Livet väntar inte. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader till mig. Det värmde verkligen! Jag kommer framöver ta reda på om jag bär på samma gener. Jag vill verkligen veta så jag slipper grubbla. Just att inte veta är och har hela tiden varit det värsta. Inte för att jag inte på något sätt tycker det är jobbigt att det är på det här viset. Men det är bättre att veta vad jag har att förhålla mig till än ovissheten. Nog skrivet om det nu!
Idag har jag och Rickard har suttit i skolbänken idag och avverkat dag 1 på en utbildning om ADHD. Vissa delar var riktigt intressanta medan andra var lite snarkvarning. Det där med att sitta still är svårt när jag inte är van vid det. När vi kom hem började jag greja med min nya telefon, en rosa Samsung Galaxy A5. Jag har bara haft Samsung och kan inte tänka någon annan telefon. Jag höll dock på att försnilla både minneskort och simkort när den här ”grejen” som korten sitter i flög all världens väg. Jag har ett Samsung-konto så när jag loggar in  på det så installeras alla appar, alla sms, kontakter och så vidare automatiskt. Hur smidigt och bra som helst. Jag kom dock iväg lite sent till jobbet och kom in med andan i halsen fem minuter innan jag började. Hehe, det är inte likt mig som brukar vara på jobbet tjugo minuter innan jag börjar….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar