Fotboll

En fotbollshelg

Wow! Vilken fotbollsfest jag har fått delta i under helgen. Imorse dömde jag semifinalen tillsammans med Marcus och en ny domare. Det var en tuff match med högt tempo och många spelvändningar så jag fick verkligen springa mycket. Medan grabbarna fortsatte döma så åkte jag hem för att äta lite och ladda upp för att assistera Marcus i finalen. Vi gjorde riktigt bra matcher där både spelare och ledare var riktigt nöjda. I båda matcherna använde vi headset och vilken stor hjälp det är när det används på rätt sätt. Till nästa säsong vill jag verkligen köpa ett eget headset.
Jag tog en sista avslutande match på en annan plan då den domaren som skulle ha dömt matchen lämnade ifrån sig den. Totalt dömde jag fem matcher. Ett bra avslut blev det på fotbollsäsongen 2018!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En fotbollshelg

Lämna ett svar