Vardagen

Kylig morgonpromenad

Efter en del velande om jag skulle träna ett pass pilates, springa en runda eller ta en morgonpromenad slutade det till slut med att jag tog en riktigt härlig morgonpromenad. Precis när jag gick ut var det kolsvart och jag funderade över om jag skulle våga ge mig ut. Tänkte på alla fula gubbar men valde till slut att trotsa hemska tankar om allt som möjligen skulle kunna hända. Men jag valde att inte låta mig begränsas av alla otäckheter som händer. Avicii i lurarna och jag njöt av min runda. Hur fint är det inte att se dagen gry!
I början var det riktigt mörkt! Och kallt, endast fem grader så vantar var ett måste. Nästan mössa med men någon måtta får det vara. Om jag tar på mig mössa nu kommer jag frysa sen när det är riktigt kallt ute. Så, mössan spar jag på.
Sen blev det ljusare!

Fler människor rörde sig ute och jag kände mig inte riktigt lika ensam. 

Lagom till jag kom tillbaka hem var det nästan dagsljus.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Kylig morgonpromenad

  1. Härligt med en sådan start!Själv är jag i princip aldrig rädd för "fula gubbar" men OM jag skulle varit det hade jag aldrig vågat gå med hörlurar. Skulle inte vågat ens när jag kutar men då av rädsla att bli på/nedkörd. Jag vill höra naturen, omgivningen och mina andetag. 🙂

Lämna ett svar