Vardagen

Då var det måndag igen

Jag har varit vaken sedan fyra, tankarna satte igång och vips var jag klarvaken. Ingen chans att somna om här inte. Jag har jobbar till fyra idag så det kommer bli en väldigt lång dag. Jag har legat i sängen en stund och funderat över om jag ska gå ut och powerwalka en sväng. Jag ska åka till jobbet först om lite mindre än två timmar. Vad ska jag göra av all den tiden? Jo, bjuda på härliga bilder av lekplatshäng med barnen.
Punkterna nedan är från ett utkast daterat 21 oktober 2016. Dags att publicera kanske, hehe. Kul att läsa iallafall.

”Bästa känsla: Att springa intervaller på bana med Sofia! Jag älskar verkligen att testa mina gränser. Jag trodde till exempel inte att jag kan springa tuffa träningspass på morgonen med tom mage men jo, det går.
Jobb: Den här veckan har haft sina ups and downs men mest varit bra. En person kommer börja träna pilates hos mig. 
Insikt: Att jag verkligen älskar det jag gör, alltså på riktigt älskar! Det här är det jag vill göra. 
Helgplaner: Jobb, delad tur idag, kväll imorgon och dag på söndag. På söndag ska jag titta på en ny damdomare och så ska jag döma en final i pojkar 03.”
Vi hade så roligt åt att jag knappt kom upp först. Ska inte hålla på och klättra runt så där. Men kul hade vi. Önskar dig en härlig dag!
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Då var det måndag igen

Lämna ett svar