Tankar kring mina pass och planerande

Inför höstens pass

Ikväll möttes vi upp ett gäng instruktörer här där jag bor. Nästa vecka är det dags för start för de nya passen. Vi har två nya instruktörer som fick testa köra en del av sina pass. Det kommer bli cirkelträning och tabata. Vi körde inte hela passen utan bara en del av dom. Passen kommer bli riktigt utmanande och tuffa! Skoj! Kvällen bestod av ett gäng härliga burpees, en hinderbana, (typ det roligaste på hela kvällen) och annat smått och gott. Det filmades en del och materialet ska användas till reklam för våra pass.
Hädanefter ska jag allltid le oavsett hur jobbig en övning är! Ser ju ut som om knäböj med kettlebell är det värsta jag någonsin gjort…..
Vet inte om jag skrivit det men häromdagen körde jag igenom mitt pass. Bara två låtar och det kommer bli något rejält att bita. Både för mig och deltagarna. Jag hade hoppats på att hinna köra igenom en stund av mitt pass ikväll men tiden räckte inte till allt vi behövde göra. En person som var där sa en så klok grej. Jag nojar ju över det här med steg och koordination. Men så sa personen att deltagarna behöver ju inte tycka att det är pinsamt att inte kunna när instruktören också kommer ha lite svårt med vissa grejer.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inför höstens pass

  1. Åh vad roligt att hålla i träningspass… Är så dålig på att träna men hade mer än gärna försökt komma igång med det! :O
    Vill komma tillbaka till den kroppen jag hade innan :/

Lämna ett svar