Barnen

Virum älgpark

Idag är ytterligare ett gäng uppgifter publicerade på lärplattformen så jag borde verkligen ta tag i mina studier. På närträffen ska vi som skrivit tidigare skriva om etiska dilemman och det borde jag ha gått om. Dock så står det lite still just nu men det ska väl ordna sig. Innan jag tar tag i studierna  tänkte jag först uppdatera dig om dagens utflykt. Den gick till Virums älgpark några mil från Vimmerby. Alex och Ida ville såklart följa med men Samuel hade andra planer för dagen. Vi kom precis lagom till Virum älgpark för att hänga med på dagens andra tur.
Det finns nio älgar och ett gäng dovhjortar. Men fokuset på safarit är såklart älgarna. Barnen fick blad att mata älgarna med och så åkte vi in i hägnet där älgarna efter oss. Längst in i hägnet stannade vi och där fick vi potatis och äpplen att mata djuren med. Det var med skräckblandad förtjusning som älgarna fick käka från händerna. Efter ungefär fyrtio minuter var det dags att åka tillbaka och vi åkte hem. Men först ett besök i souvenirbutiken där Alex köpte en varningsskylt med en älg på i form av en kudde, Ida köpte en mjukisälg och jag hittade en nyckelring och en ljuslykta. Något minne ska man ju ha såklart. 🙂
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar