Vardagen

Fullt ös hela dagen

Alltså vad trött jag är, det har jag varit hela dagen. Så där riktigt ”jag orkar ingenting trött”. Jag tog sovmorgon idag, sä väbehövligt. Kanske därför jag varit så trött, att det blev för mycket sömn istället…. Det har varit fullt ös idag iallafall. På förmiddagen städade jag och fixade lunch.Planerna för dagen var att sjunga på Rickards jobb och ikväll hade Ida kalas för T och W och farmor och farfar.
Det var så mysigt att sjunga för pensionärerna och Ida var så taggad på att vara med. Vi har ju velat att hon ska vara med i flera år men har tidigare inte velat. Vi sjöng några av sångerna som hon sjöng på luciatåget med klassen. Det var så fint och hon stod så snällt fast det blev lite långt för henne. Bland annat så sjöng vi sankta lucia på italienska. Kul att göra något annorlunda.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fullt ös hela dagen

  1. Vilket fint luciatåg! Jag känner igen den där tröttheten, jag var så trött igår och jag orkade inte göra något. Hoppas du blir piggare imorgon 🙂

  2. Va roligt att få lussa!
    Jag har inte gjort det sen skolan, nuförtiden får man bara titta på 🙂
    Jag gillar de klassiska luciasångerna..

Lämna ett svar