Ketojourney

Varför keto och andra inlägg

Eftersom att jag ofta får frågan varför keto så tänkte jag i det här inlägget länka till alla mina viktigaste ketoinlägg. För att slippa svara hundra gånger och bara kunna hänvisa till ett inlägg.
Det första och viktigaste inlägget är ”det var aldrig mitt förstahandsval” för det beskriver så bra varför jag valt keto. Nästa inlägg är ett inlägg från december förra året. Inlägget handlar om hur jag är en allt eller inget person och inte kan begränsa mig. Fast någonstans känner jag att det inte är jag som är extrem, jag har ju egentligen bara återgått till det som är naturligt. (Nej bacon är inte naturligt, men hey, även solen har fläckar😜)
 Jag ger även tips på hur man kan tänka om man vill äta ketogen kost. HÄR hittar du det inlägget.
Och såklart myter som man får höra. (Slog mig nu att jag inte skrivit del 2. Får se om jag landar i bara en del 1… )
Jag svarade på en lång och intressant kommentar. Vad det inlägget handlade om får läsa genom att klicka på länken.
Mer om min dumma kropp och hur jag mår när jag är en slarvmaja!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Varför keto och andra inlägg

  1. Jag tycker det är intressant med din ketokost och jag måste säga som jag alltid gör att maten ändå ser god ut. Om man nu bara vill testa att äta en ketomiddag, kan man göra det utan att man känner eller vill gå över till den kosten? 🙂

  2. Detta med veto hörde jag nog faktiskt första gången hos dig och tycker det är väldigt intressant! Bra och roligt att du tipsar om att läsa tidigare inlägg också 😀 <3

Lämna ett svar