Personligt

Fråga mig vad du vill. :-)

Godmorgon! Här satt jag och funderade över vad jag skulle skriva om och så kom jag på att jag kan ha frågestund. Under bloggens snart tolv år så har jag aldrig haft det. Fråga mig vad du vill och så svarar jag. Är det för personligt kanske jag förbehåller mig rätten att inte svara. 🙂 Men frågan är ju alltid fri. Svaren kommer upp senare i veckan!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fråga mig vad du vill. :-)

 1. Åh vad roligt!
  Vad har du för intresse förutom träning?
  Vad är ditt mål med träningen just nu?
  Vad är dina 5 bästa tips för att få eller behålla motivationen för träning?
  Vad får dig att fastna för en annan blogg?
  Kram 😀

 2. Hur gamla är era barn och är det era gemensamma båda två? Bor ni i hus? Samt vart bor ni? är det din hemstad sedan du växte upp?

 3. Men vad kul!!! Har du något bra intervallupplägg? Kör alltid samma, även om jag älskar de så vill man ju ha lite variation. Kram<3

 4. Som föredetta domaransvarig är jag så nyfiken på vilken nivå du dömer i fotboll?
  Och vilken situation tycker du är svårast att bedöma på en fotbollsplan?
  Vilka övningar är dina absoluta favoritövningar på gymmet?

 5. Vad är ditt bästa tips för någon som vill komma igång med träning?
  Vad är det bästa med att blogga?
  Vart ser du dig själv om 10 år?

 6. Härlig blogg.
  vad äter du innan du tränar? Skiljer det sig vad du äter innan träning beroende på om du tränar på morgonen eller om du tränar på eftermiddagen /kväll?

 7. Hmmmm *gnuggar händerna här*. Vad vill jag fråga, det är ganska mycket eftersom jag inte känner dig. MEN, om du skulle komma hem till mig, vad hade du velat att jag bjöd på då mer än massa skratt?

 8. Hur kom det sig att du kom in på pilates? För vilka passar pilates bäst? Kan man få samma resultat om man väljer att träna pilates hemifrån ensam från YT?

Lämna ett svar