Vardagen

Jag blev så glad!

Allså wow! Jag känner mig helt överväldigad av all positiv respons på mitt senaste inlägg ”Mina bästa övningar för en kontorsråtta” Jag var allt lite nervös för vad du skulle tycka om inlägget. Men det gjorde jag ju helt i onödan nu kan jag säga. Jag har läst alla kommentarer men vet inte riktigt vad jag ska svara på alla (blir mest ”vad glad jag blev av din kommentar” och det känns ju lite sådär..) Så jag tänkte att jag den här gången visar min uppskattning på det här sättet i ett inlägg istället. Jag blev så glad över att flera av er direkt tänkte på hur ni satt och justerade sitsen. Det är ju precis det här jag vill. Att inspirera utan några pekpinnar, att ”så här måste du göra”. Det kommer liksom av sig självt för att man vill. Jag blev även glad över att det var så mitt i prick.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jag blev så glad!

  1. Jag tror att man lättare reflekterar över sitt egna beteende och tänker om när man får lite tips på sånt här sätt än via pekpinnar! Roligt att det var så uppskattat =)

  2. Vad härligt att du gick positiva reaktioner och jag hade inte väntat mig något annat.Du får gärna komma med fler tips och övningar 😀

  3. Läste inlägget och ja hur ofta sitter man inte så, skrattade lite för mig själv faktiskt. Du är så duktig som ger tips och råd 🙂

  4. Ja ibland är det bättre att svara på kommentarer som du gör nu, annars blir det ju samma till alla man skriver ❤
    Härligt när man får posetiva reaktioner på det man skriver och tipsar om ❤

Lämna ett svar