Personligt

Veckans viktigheter

Bästa känslan:
Att jag äntligen har semester. Såklart!
Utmaning:

Ingen aning faktiskt!

Veckans bild: 👆👆
En låt jag blir glad av: Fading love med Hallman
Träning: Ett pass på bana medan barnen lekte, 30 intervaller på löpbandet, promenad med Sofia och en morgonpromenad själv. Det har även blivit två pilatespass. Känns som att jag är igång igen. Om bara knät håller och inte bråkar med mig.
Dummaste:
Att knät strular. Tror det beror på att jag krockade med en fotbollspelare och slog i just det högra knät.
Craving: Att jag varit galet sugen på vitkål och falukorv.
Jobbigste: Veckan har präglats av stress och mycket spring på jobbet. Det har helt klart varit det jobbigaste. Jag är såklart mycket lugnare nu men känner fortfarande att jag är uppe i varv.
Känsla:
När jag mötte upp natten på jobbet i torsdags så kommenterade L att jag såg så nöjd ut. Och ja, såklart jag var det. Äntligen skulle jag få checka ut för fyra veckors semester. Det var med lätta steg jag lämnade bygget.
Godaste: Glassen  Söderköping. Nom nom nom!
Tankar:
En del ångest och stress över jobbet. Jag har grubblat mycket på om jag håller på att bli utmattad så semestern kommer verkligen i rätt tid. 
Nyttigheter:
Tja, det får väl bli träningen då. Men jag har ätit bra som helhet. Inte strikt keto men helt okej.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Veckans viktigheter

  1. Vad underbart att semestern äntligen har dragit igång, se till att njuta till fullo! Har du några speciella planer för semestern? 🙂

  2. Åh vad härligt att du äntligen har semester nu. Vad ska du hitta på under semestern?
    Den låten är helt underbar! 🙂 Hoppas de löser sig med knät

  3. Tycker dessa inlägg är härliga att läsa, man visar uppskattning på vad som hänt och lite så. 🙂 Jobbigt med ångest och stress dock 😥❤️

  4. Glassen swer magisk ut. Tråkigt att knäet strular efter en sammanstötning. Hoppas att de ger med sig snart. Skönt med semester

  5. Men va underbart med semester! Önskar dig en superfin ledighet 🤗 Nu gjorde du förresten mig såå sugen på vitkål 😅 Hoppas de blir bättre med knät snart, har mycket problem med mina och de är ju verkligen så jobbigt!

  6. Härligt att du har semester och det kom nog i rätt tid som du säger. Maten med falukorv och vitkål ser så god ut. Mumms. Glassen ser riktigt god ut den med 🙂

Lämna ett svar