Vardagen

Måndagsplanering

Godmorgon mina vänner! Jag satt igår kväll och funderade över hur jag vill spendera den här måndagen. Så här är min lista för saker jag vill och ska göra.
– Promenad och stretch (det får bli ikväll efter matchen.)
– Beta av inlägg från önskefredag, vilket leder in på nästa punkt:
– Tidsinställa inlägg inför helgen när jag ska till Västerås. Pilates för gravida bland annat.
– Börja gräva rabatten på baksidan.
– Döma match, vårsäsongens sista match i herrar div 5.
Jag gick ut på baksidan och kände bara åh hjälp. Var ska jag börja. Jag krattade undan lite löv som blivit kvar från höstlövsröjningen och hämtade spaden och skulle börja gräva. Men oj så hårt det var. Får kanske be Rickard lite snällt om han kan hjälpa mig. Istället röjde jag ogräs i rabatten på framsidan och vattnade rejält. I Linköping blir det inte bevattningsförbud då vattnet kommer från Vättern. Det ska mycket till för att vattnet ska ta slut där….
Jag klippte bort alla vissna blommor och råkade då klippa bort en som ännu inte blommat över. Den pryder nu mitt köksbord. Gjorde misstaget att lukta på den så har nu fått en allergisk reaktion. Kliar som bara den i nosen på mig men det får det vara värt. 🙂
Lyckan över att upptäcka en pionknopp som ännu inte slagit ut!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndagsplanering

  1. Du har haft fullt upp ser jag. själv jobbade jag, men hann med en promenad både innan och efter passet. Så skönt.

  2. åhh så mycket fina bilder, bilder på blommor tycker jag blir så bra , blommor är så perfekta fotomotiv. va bra den blomman fick en plats i ditt kök istället. det ser ju säkert jätte fint ut kan ja tänka mig kram <3

  3. Spännande med gravidyoga.
    Har man trädgård finns det alltid något att sysselsätta sig med. Pioner är verkligen så vackra. Mina blommar för fullt.

  4. Vad mysigt det ser ut med en egen trädgård. Du har det så fint på din gård =).. Ser härligt ut när du har vattenspridaren på =)

Lämna ett svar