29 maj 2023

En dag mitt i veckan

Idag sitter jag faktiskt här, vid hörnet av köksbordet och har läst några sidor. Jag har dock inte outfiten på bilden på mig. Istället har jag en riktig mysoutfit: rosa munkjacka från Nike och matchande brallor. Jag har fått undan några måsten: skrivit en rapport på domaren jag observerade i söndags och så har jag skrivit ett par utvärderingar. Tänkte bara uppdatera lite snabbt här och sedan fortsätta med studierna. Imorgon ska en basgruppsuppgift vara klar och som alltid känner jag lite ångest inför den. Det brukar ju bli bra till slut och tänker att vi också har hela dagen imorgon på oss. Men jag gillar inte känslan av att inte kunna komma vidare. Att min insats blir lite beroende av andra.
Planer för dagen:
– Äta frukost, idag blir det kombon frukost och lunch tror jag.
– Promenera med Sofia
– Personalmöte på jobbet.
– Ikväll ska jag jogga några kilometer. Jag känner också att jag behöver sträcka ut och jobba igenom kroppen. Ett härligt pilatespass står faktiskt högt på önskelistan idag.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En dag mitt i veckan

  1. Så härligt att få ha en mysdress på sig, så bekvämt! Vad duktig du är som har pluggat, jag brukar också ha lite ångest när man ska skicka in uppgifter, men de brukar ju gå bra trots ångesten. Men det är jobbigt att ångesten ändå finns där. Ha en fin eftermiddag!

  2. Känner igen mig. Man vill helst bli färdig direkt, utan några dröjsmål så att man kan sikta framåt.
    Tänkte på dig då jag såg någon reklam på Instagram för att man skulle kunna skapa sina egna kurser och marknadsföra dom. Jag tänkte att det kanske vore något för dig med tanke på att nå ut ännu mer med Pilates?

  3. Blir återigen så pepp när jag läser att du ska både promenera och jogga. Idag har jag svårt att ens ta mig upp ur soffan efter att ha sovit otroligt dåligt. Men, jag kanske ska våga mig ut i stormen trots allt och ta mig några kilometer!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: