Hannas krypin
Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!
Visa alla inlägg av Hannas krypin →
Vad kul att du hittade ett recept med pannkakor du kan göra och sen själv äta om du vill. Pannkaka till frukost är ju inte helt fel 🙂
Hur gör du med fullfet grädde? Alltså vad är skillnaden? Jag ser ju där i receptet och du skriver "tar fullfet grädde istället" är det sån där syrad eller vad? Kan du berätta lite mer kring den saken? Jag skulle gärna testa detta själv nämligen 🙂
Detta är ju verkligen perfekt för de som är glutenintoleranta! Amerikanska pannkakor var så längesen jag åt nu så minns inte riktigt hur det smakar faktiskt, men ska försöka komma ihåg det och testa snart igen 😀 Har dock en kärlek för bananpannkakor!! Men som sagt, en ledig helg då man har tid sitter detta perfekt <3 Kram och god fortsättning! 😀
Så bra att du delar med dig av ett recept på glutenfria pannkakor! Jag har själv inga problem med gluten, men när jag ska bjuda glutenallergiker på något att äta kan jag få lite idétorka. Vid dessa tilllfällen verkar det vara gluten i nästan allt😆
Vilket bra recept som du har hittat. Givetvis har jag väldigt svårt för, tycker att det blir så degigt och äckligt 🙈 ska nog testa som dig och använda grädde 🙂 bildennpassar perfekt för det ser verkligen ut som frukost 😊