Ketojourney

Min mat är inte tråkig

 

Jag kan ibland känna att jag äter lite tråkig mat men så kollar jag på bilder som jag sparat och så känner jag bara att det gör jag ju inte alls det. Jag får i mig mycket grönsaker och bra fetter samt protein. När jag inte äter keto så får jag inte alls i mig lika mycket grönsaker. Det känns med andra ord som ett väldigt sunt val och bra val för mig.

Jag väntar fortfarande på att den där segheten ska komma som jag kände i våras när jag var strikt. Men som jag skrev igår känns det verkligen  som att kroppen är mer med på noterna den här gången. Den enda gången jag kände mig seg i benen var i förra veckan när jag fastade. Då fastade jag totalt över 25 timmar och sista timmarna var det segt i benen. Rätt fascinerade att känna hur länge man kan vara utan mat utan att bli panikhungrig i ketos. Jämfört med en kost rik på kolhydrater. Det är så fascinerande att testa och se hur kroppen reagerar på olika saker.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min mat är inte tråkig

  1. Jag tycker inte alls att din mat ser tråkig ut. Jag tycker snarare att den ser väldigt god ut och jag blir oftast sugen när jag ser vad du äter. Jag har hört att man ska äta mycket grönsaker för att det är bra för kroppen, sant eller falskt?:)

  2. Ser så supergott ut ❤ mums ❤
    När jag orkar fixa mat igen så ska jag köra keto. Just nu får vi 3 dagar från ica. Känner att jag behöver det just nu ❤

  3. Men vad god maten ser ut speciellt pannkakorna! Kanske får blir det till frukost idag! Mumma! Oj 25 timmar! Det är sjukt ! 😍😍

Lämna ett svar