Personligt

Rotande i bloggarkivet

Godmorgon och jag njuter av tanken på att det är fredag. Ska sätta tänderna i min frukost, det blir ketogröt. Om en stund ska jag väcka Ida som ska ut på äventyr med klassen idag. Hon får vara på fritids en stund på morgonen nu då Rickard kommer hem sent från nattpasset och jag börjar jobba halv åtta. Vill ju inte att hon ska missa samlingstiden. Häromdagen rotade jag lite i bloggarkivet och blev påmind av lite allt möjligt smått och gott. Häng med! 🙂
– Klänningen ovan har jag fortfarande kvar i garderoben men jag använder den inte längre. Beställde den från Asos och var en av mina favoriter. Bilden är från 2008.
– För tretton år sedan köpte jag hem pilatesdvd:erna Winsor pilates. 20/3-2007 skrev jag det första inlägget om pilates i bloggen. Så alltså har pilates varit en del av mitt liv under väldigt många år.
”Fy vad otränad jag är. Förra året så beställde jag windsor pilates från tvshop. Jag körde stenhårt i ca två månader och klarade övningarna galant. Idag provade jag igen. Jag däckade redan efter första övningen. Så nu ska det hårdköras. Jag har ett löptest om två veckor så jag måste ut och springa också. Har bara lite dålig disciplin.”
Jag, 2010
– I början av bloggens era skrev jag mest om shopping och min vardag. Funderar på att rensa lite eller om jag ska låta det vara som dagboksanteckningar. Jag delade också många inlägg med mina outfits. Tror jag landar i att ta bort shopping- och outfitsinläggen då jag inte har några bilder kvar i de inläggen. Lite kul är det allt att gå tillbaka och kolla på allt jag gjort.
– En annan reflektion är att jag förstår varför jag inte blev någon modebloggare, haha, Mina bilder på mina outfits var inga succéer direkt. Det är inte direkt som till Kenza där bilderna mer ser ut som uppslag från tidningar. Absolut inget fel i det ska jag lägga till. Nej, jag tror jag håller mig till träning och hälsa. Det är mycket mer ”jag”.
– Det är tolv år sedan som jag sprang Blodomloppet och då sprang jag och Rickard tillsammans med ett varsitt barn i vagn. En tant blev jättearg på oss för att vi sprang med barnvagn.

För tolv år sedan var jag och tittade på när Rickard dömde fotboll i Ljungsbro. Jag satt i publiken och lyckades sitta i vägen för en rensning. Fick bollen rätt i huvudet….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Rotande i bloggarkivet

  1. Alltid kul att kolla in det som har varit. Och hur mycket som förändras på 10 år. Sen är bloggen bra för man blir påmind om saker man gjort som man glömt. (iaf jag) Bara en fråga: vad är det i din ketogröt?

  2. Så himla roligt att ha ett sånt bloggarkiv att titta tillbaka i!😃 Vilken tidsresa! Jag har bara ett år att titta tillbaka på, och skulle tycka att det vore superkul att kunna se tillbaka på en längre tid. Jag vet inte hur resten av dina modebilder ser ut, men den du visar tycker jag ser jättebra ut. Jag är inte nämnvärt förtjust i tillgjorda superstylade bilder skapade av ett helt perfektionistiskt team. Det blir lite förmycket skyltdockastil för min smak.

Lämna ett svar