Pilates

Min pilateskurs och reklam

Ikväll var jag tillbaka i Mjölby för provapå pilates. Det var så roligt att få vara där igen. 😍 Nu behöver jag dock din hjälp. För att det ska bli kurs behöver vi bli fler deltagare. Tipsa dina vänner och bekanta och dela gärna mitt inlägg.
Start 12 september
Plats: Mjölby hälsocenter
Tid: 17:45-18:45
Pris: 1199:- för tolv gånger.
Anmälan till mariamhc@gmail.com eller ring 0705856166
Välkommen!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min pilateskurs och reklam

  1. Åh jag önskar verkligen jag inte bodde så långt bort annars hade jag helt klart kommit! Har blivit så sugen på att testa pilates efter att ha läst din blogg 😃

Lämna ett svar