Plugg

Roadtrip till de småländska skogarna

Halloj! Nu när jag skriver det här inlägget sitter vi allihopa i bilen och ska till ett naturreservat. Det finns ju inga sådana restriktioner att man inte får besöka naturen. Vädret är perfekt för att vara ute.  Så härligt ju att våren äntligen är här. Jag njuter! 
Igår hade vi som sagt närträff. Det var inte så dumt att kunna sitta i sängen och samtidigt vara i skolan, haha. Det var superspännande att höra allas redovisningar, olika inriktningar på temat psykisk ohälsa. En av tjejerna hade hittat samma studie som jag men använde en annan inriktning. Jag pratade mer forskning kring studien och hon pratade utifrån att man behöver tänka på vad man äter för att gynna de goda bakterierna i tarmen. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Roadtrip till de småländska skogarna

  1. Visst är det skönt att kunna sitta hemma och ha lektioner då kan man sitta mer bekvämt. Nästa torsdag har jag prov hemifrån känns helt okej 🙂

  2. Ja älskar skogen men man är ju norrlänning 🙂 ba dra ut på en promenad med hundarna o sambon stanna nånstans fiska grilla eller bara tända en eld 😀

Lämna ett svar