Vardagen

Fem en fredag vecka 35: Höst

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag gick av nattjobbet imorse, flexade ut några minuter tidigare och var hemma strax efter sju. Men det där med sömnen. Jag vaknade en gång för toabesök och sen andra gången vaknade jag av Ida och hennes kompis som lekte högljutt. Där kände jag att det ju inte är någon idé att somna om. Jag får gå och lägga mig tidigt ikväll istället. Eller ta en luring senare. Det är ritkigt sovarväder idag. Regnet hänger tungt i luften. Inte bara hänger förresten, det regnar. Hösten kom bara så där, från en dag till en annan.
Jag tänkte även den här veckan delta i Elisas fem en fredag. Fast så här på lördagen.
  1. Vad ser du fram emot i höst? Att dra igång min pilateskurs igen. Men även att få döma lite fler matcher som domare.
  2. När kommer höstkläderna fram? De hänger redan i garderoben. Fördelen med en stor och rymlig garderob.
  3. När är det på riktigt höst? Idag är det höst, 29 augusti. Jag har höstkänsla och vädret säger höst. Men annars i september och när löven börjar skifta färg.
  4. Gör du något under hösten du inte gör någon annan säsong? Hm, det kan jag inte komma på något. Jag är nog inte så säsongsbunden. Men Höstfemman kan jag i och för sig inte springa någon annan del av året. Undrar om loppet kommer springas i år. Det vill jag iallafall.
  5. Vad tar du med dig från sommaren? Alla härliga minnen, minnena från Gotlandsresan kommer värma mig i vinter. Även de härliga utflykterna med barnen. Och insikten att ett staket har många sidor.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fem en fredag vecka 35: Höst

Lämna ett svar