Barnen

Utehäng

Jag tänkte skriva några rader igår med men så gick jag och la mig tidigt istället. Vaknade vid sex och kunde inte somna om. Men jag känner mig pigg.
Igår ville Ida att jag skulle följa med henne ut och cykla. Rickard hängde med för att springa en runda. Vi tog svängen om badet, inte för att bada. Där var det alldeles för mycket folk för våran smak. Jag har aldrig sett så många bilar där. Känns som besöksrekord. Folk vill väl passa på att bada när solen väl skiner.
                                                             
Det har byggts en ny lekplats här så vi stannade där en stund. Vi åkte linbana, Ida cyklade nerför backen och jag och Rickard sprang några varv i cykelbanan. Grymt bra träning måste jag säga. Man får både flås och styrka utan att anstränga sig så mycket. Jag hade fel skor på mig för att verkligen våga ta ut mig nerför. Ville ju inte stå på näsan men ett varv räckte för att pulsen skulle gå upp rejält. Grymt bra tycker jag!
                               
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Utehäng

Lämna ett svar