Träning

Dubbla träningspass

Förra veckan beklagade jag mig över min motivation till att träna var så låg. Problemet är inte egentligen fysiken utan det som spökar är det mentala. Den där känslan av att jag inte kommer någonvart och har svårt att ta mig för träningen.
 Igår cyklade jag till jobbet, fick skjuts hem då vi skulle hämta en förstärkare, och så sprang jag fem kilometer (intervaller) nedvarvning blev en kilometer gång. Så totalt blev det nästan två mils fysisk aktivitet. Det hade jag ju inte kunnat göra om jag hade varit i dålig form…. Så helt klart är att det sitter i huvudet. Nästa veckas mål kanske skulle bli mental träning. Jag har dock inte mycket kunskap kring det området. Det tåls helt klart att funderas på. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dubbla träningspass

Lämna ett svar