Vardagen

En vecka kvar innan jul

Jag var helt slut igår när jag kom  hem från jobbet. Det planerade träningspasset brann inne, planen är istället att träna något idag innan jobbet. Gick och la mig vid åtta igår kväll och somnade ganska snart. Vet inte om jag egentligen känner mig piggare idag, hade säkert varit värre med tröttheten i och för sig om jag inte lagt mig tidigt. Planerna idag förutom träning är att jag ska jobba kväll.

Tänkte avsluta inlägget med att svara på frågorna i Madeleines bloggutmaning.
13. Lucia idag, har du någonsin burit luciakrona?
Aldrig någonsin faktiskt, inte i ett luciatåg. Jag tillhörde inte de populära i skolan så jag blev aldrig ens vald som kandidat. Det var de snygga och populära tjejerna som blev valda.
14. Skickar du julkort?
Jag gjorde det för några år sedan men det är länge sedan nu som jag skickade julkort.Av den anledningen får jag heller inga julkort.
15. Senaste gången du blev riktigt irriterad.
Det måste vara häromveckan när jag blev irriterad på de där ungdomarna som var lite i vägen när jag kom med cykeln. Det tog evigheter för dom att flytta på sig… Då iallafall började de dryga sig emot mig. Jag var som ett åskmoln när jag kom  hem. Var är respekten för varandra liksom!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar