Vardagen

Fem en fredag vecka 51: Att göra

Medan jag har sagan om de två tornen på i bakgrunden så tänkte jag svara på Elisas fem en fredag som den här veckan handlar om att göra. Mina ögon går lite i kors men skriva några rader funkar allt. 
 1. Vad är du inte färdig med den här veckan? Städning, jag vill koka knäck men även kola. Jag är heller inte klar med veckans inplanerade träning.  
 2. Vad står härnäst på agendan? Vi ska ha en riktig städdag imorgon. Det ska röjas och fejas i barnens rum. Rickard var till IKEA igår och köpte en förvaringsmöbel till Ida så vi kan få ordning på hennes alla grejer. 
 3. Vad har du hunnit klart med i tid? Julklapparna. Det är bara inslagningen kvar. 
 4. Vad kommer du skjuta på till senare? Varje år vill jag baka kakor till jul men jag skjuter alltid upp det till nästa år. Och nästa…. 
 5. Vad var din senaste i sista minuten? Gills det att springa till tåget som jag gjorde häromdagen? Hade inte alls tänkt att hinna med det tåget som jag sprang till. Hade ingen lust alls att stå på resecentrum och vänta på tåget. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fem en fredag vecka 51: Att göra

 1. Bistra tiderna fortsätter, och mer restriktioner. Måtte vaccinet snart börja ges och ge effekt för samhället. Jag "firar" min jul ensam med djuren, som riskgruppare vågar jag inget annat. Men det känns extra hårt i år när jag har två småttingar i familjen.
  Ha en fortsatt skön helg när städningen är avklarad och juleljusen brinner

 2. du är verkligen beundransvärd som klarar av så mycken träning! baka kakor är ju inte det viktigaste. inte städning och knäck heller. men kola skulle jag vilja göra. jag har ett recept på jättegoda kolor, som jag nästan aldrig gör

 3. Ja, det är ett pyssel att hinna med det man ska till jul, men jul blir det i alla fall. Kakor hinner man baka till nästa jul 😉
  Ha en skön helg!
  Kram

Lämna ett svar