Vardagen

Inför tredje advent

Då är den här lördagen snart förbi, Jag har haft  en riktigt bra dag med mys med barnen, granfix och ett tufft träningspass. Jag har även rensat garderoben och hjälp vad tom den blev. Jag har slängt ett par vita fläckiga tröjor och så två par träningstights som är trasiga. Nu väntar jag på att Rickard ska komma hem. Han är iväg och storhandlar. Frysen behöver frostas av så planen är att försöka tömma frysen så vi kan frosta av den smidigt. Det blir ju aldrig minusgrader så det krävs lite planering för att allt inte ska tina. Men vi behöver fortfarande få hem en hel del till kylen. 

Tänkte avsluta inlägget med Madeleines bloggutmaning. 

Dag 11. När skrattade du senast? 

Jag skrattar varje dag. Inte hela tiden såklart men något skratt varje dag blir det. 

Dag 12. Vad gör dig glad just nu?

Att granen är uppe och klädd, att den sprider sitt varma ljus i rummet. Jag är även glad över mitt och Samuels härliga träningspass idag. Vi körde slag och sparkar och ren fys med drygt 200 knäböj. Det har inte gått många timmar sedan vårt pass men det känns rejält i kroppen. Vill inte tänka på hur det kommer kännas om 48 timmar då träningsvärk alltid brukar vara värst…. 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar