Vardagen

Söndagslistan vecka 49

Vilken underbar helg jag haft. Full med familjetid och julmys. I vardagsrummet känns det nu som att jag är i en julfilm. Skulle vilja ha en smal bänk eller hylla på väggen till vänster och fylla med tomtar och andra julsaker. Kan vara så att jag tittat på för många amerikanska julfilmer… 🤪🙈
Känsla: Jag har varit lite nere den här veckan. Men 
veckan avslutas iallafall med en bra känsla. 
Väder: Grått och regnigt, typiskt novemberväder fast det är vinter.
Film: Den senaste Beckfilmen såg jag med Rickard. Beck- utom rimligt tvivel. Riktigt bra film faktiskt. Tycker det är en av de bästa av de nyare Beck-filmerna.
Veckans höjdpunkt:
Allt julpysslande med barnen. Idag hjälptes jag och Rickard åt att sätta upp grangirlanger med ljus i i vardagssrummet.
Värsta: Att vänta på provssvar. I väntan på testet fick jag inte göra någonting mer än att vara hemma. Även hemma gäller ju då restriktioner.
Konstaterande: Hur ett covidtest känns beror helt och hållet på hur den som tar testet gör. Förra gången kändes det ingenting. Idag var det vidrigt, iallafall först. Det kändes precis som att den som tog testet snurrade pinnen på vägen ”in” med så det både killade, jag hostade och så blev mina tårkanaler retade så tårarna sprutade. Samma sak med båda näsborrarna. Sen fick testaren hjälp av en annan tjej som var helt fantastisk. Det enda som kändes var de två ”snurrarna” och sen när pinnen skulle dras ut. Kändes ingenting när hon stoppade in testpinnen. Konstigt hur det kan vara så olika vid samma tillfälle.
Överraskning:
Tja, inget överraskande har hänt den här veckan. 
Bild:
Några av pepparkakorna som jag dekorerade tillsammans med barnen idag. Så mysigt ju att pyssla tillsammans.

Fem positiva från veckan:

– att mitt coronatest var negativt.
– att jag fick till bra träningspass efter mitt senaste inlägg om motivation.
– nu när jag vet att mina symtom inte är corona har jag kommit på vad mina besvär beror på. Det är torr luft på sjukhuset i och med all syrgas som patienterna behöver så min rinnande näsa, snuva och nysningar beror på det. Så jag ska börja använda mina förebyggande mediciner igen. Jag är ju en slarva med det….
– Adventsmys med barnen. Lussekatts- och pepparkaksbak.
– Att jag har drygt 20 tidsinställda inlägg klara och färdiga.
Träning: till slut fick jag till en bra träningsvecka med dubbla pass igår och ett till löppass tidigare i veckan. Har även cyklat till jobbet och så körde jag pilates I torsdags. 
Sämsta: Att jag till nästa år blir nerrankad som domare. Ingen huvuddomare i division fem alltså. Men de kan ju ändra sig om jag briljerar på löptestet. Det var ändå väntat även om coachen sa något annat till mig i somras. 
Köp:
Mysigaste teddyklänningen från Nelly. Finns HÄR. Fast den har inte kommit än. Kommer nog ta evigheter innan den kommer.
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagslistan vecka 49

Lämna ett svar