Vardagen

En ledig dag

Godmorgon tisdag! Igår kväll kunde jag inte somna. Blev så irriterad över lite saker som jag började fundera ut lösningar på. Dumt ju att göra så när jag ska sova…. Jag ställde ingen klocka utan klev upp när jag vaknade själv. Skönt att göra så även om jag såklart känner mig lite mosig i huvudet just nu. Halv tio ska jag iväg och ha en pilatesklass. Förra veckan var det inga bokade men idag är det två. Funderar lite över vilken typ av mattklass jag ska göra. Något kul och utmanande ska det bli såklart.
Resten av dagen är oplanerad men jag skulle vilja göra något med barnen. Jag skulle gärna åka till Visingsö till exempel men vädret är ju inte så kul. Får fundera lite till.
Jag är även sugen på en härlig köttgryta till lunch så jag ska nog ställa mig och steka köttet nu, så får den sedan puttra några timmar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En ledig dag

  1. Det är så skönt att få vakna utan alarm och klocka, då känner man sig mer utvilad. Vad gott med köttgryta. Längesen jag åt det men gott är det. Hoppas det blev en köttgryta 🙂

  2. Har ni nära till Visingsö? Då borde ni bo nära Gränna också? Alltså jag har ju inget lokalsinne märker jag, vet att du skrivit vart du bor men jag har nog fått för mig att du bodde mer mot typ Linköping? Min bror bodde i Jönköping i några år, gick folkhögskola där. Jag har varit till Gränna, och vi stod sedan och såg ut mot Visingsö. Önskar lite att jag kunde åka över dit, känns som ett ställe med mycket historia, speciellt när man sett Arn :). Låter härligt med Pilatesklassen i alla fall :D. Hoppas den gick bra :).

  3. Hoppas det gick bra på klassen idag. All luft gick ur mig då jag kom hem så jag avbokade allt och bara slappade. Var nog inte så frisk som jag trodde,

  4. Jag börjar alltid tänka på sånt när jag ska sova, så irriterande!
    Spännande med klasserna! Väljer du fritt vad ni ska göra? Ja detta väder är så trist.. Man blir ju inte direkt peppad på att ta sig ut just nu!

Lämna ett svar