29 maj 2023

Gårdagens pilatespass

Godmorgon! Idag klev jag upp vid nio så jag har precis ätit frukost. Idag blev det resterna från min kvällsmat: zucchiniplättar ihop med tzatziki. Det var så gott! Solen skiner och jag skulle vilja ta en promenad i det härliga vädret. Planer för eftermiddagen är att jag ska träffa Bea för klänningsprovning och efter det ska vi alla gå på restaurang. Det blir en härlig fredag!
När jag kom hem från jobbet igår så planerade jag min pilatesklass, jag tänkte att vi skulle köra med blocken. Jag råkade dock planera för få övningar så jag fick improvisera en hel del. Det blev en riktigt rolig och utmanande klass! Samma övningar blir helt annorlunda att göra när man använder assists på olika sätt.
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: