Tips

Nytt till mitt hemmagym

Jag brukar uppmuntra mina deltagare på mina pass att använda blocks och i torsdags var det just blocken vi använde. Fördelen med blocken är att de hjälper till att skapa rymd och längd samt ett lyft där det behövs. Placerar man blocken mellan låren aktiveras också insida lår.
Jag tycker det är lite kul att testa rörligheten med och utan blocken. Nu har jag mina egna block som jag kommer använda i mina pass här hemma. Blocken kan även användas och sätta mellan knäna på tex pelvic curls för att undvika att knäna sticker ut åt sidorna. Det ger lite mer stabilitet helt enkelt.
                                                                       
De här övningarna tänker jag ta med mig till mitt pilatespass i Mjölby, där finns ett gäng block som jag kan använda. Dock inte här där jag bor. Ska nog ta upp med styrelsen om det är något som kan tänkas köpas in. Längre ner bjuder jag på några av övningarna i rörlig bild. Vet ju att du brukar uppskatta när jag visar i rörlig bild med.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nytt till mitt hemmagym

Lämna ett svar