Vardagen

Vecka fem

Äntligen har jag tid att uppdatera bloggen. De inlägg som kommit upp i helgen har varit tidsinställda. I fredags jobbade jag kväll och igår var det dags för årets fortbildning. Det var verkligen fullt ös hela dagen och korvstoppning. Idag har jag jobbat delad tur. På rasten möttes jag, Rickard och barnen upp för ett besök på McDonalds och så åkte vi till Tinnerö eklandskap i det vackra vädret.
Känsla: Ångest och känslan av att bara vilja snabbspola hela veckan. Hoppa över allt jobbigt som skulle göras  och gå direkt på måndag. Känslan jag har nu är misslyckande. I år var första gången på några år som jag kuggade både regelprov och löptest.  Jag sprang alla intervaller men det hjälper inte när jag sprang dom för sakta. Vad gäller regelprovet så är jag i gott sällskap, jag var inte ensam om att missa. Så framöver ska jag göra om både löptest och regelprov. Mer ångest och mer träning. 
Väder: Samma som det varit nu ett tag. Jag hoppas dock på att solen vill kika fram imorgon med. 
Veckans bild:
Familjetid! Fast det slutade lite snöpligt med att handbromsen gick sönder så jag fick promenera raskt till jobbet.
Veckans värsta: Att springa löptest och misslyckas..
Veckans mest lästa inlägg:
Veckans pepp: 👆👆👆
Årets fortbildning:
Vill jag bara sammanfatta med ett enda ord: katastrof. Fast det är inte hela sanningen. Jag misslyckades katastrofalt med regelprov och löptest men annars var det en riktigt bra kurs. Löpformen är under all kritik fast jag tränat i vinter. Fast å andra sidan hände en grej som gjorde att jag inte alls ville springa de långa intervallerna eller ens döma fotboll igen. Kanske inte helt logisk reaktion men jag blev så ledsen (dock är det utagerat men inte när testet skulle springas). Så jag vet inte vad som är dålig form och vad som är dåligt mående.
En lite udda grej var att jag hade beställt sockerfritt och glutenfritt men fick ändå pasta. Dock så var personalen så snäll och försökte hitta på andra alternativ till mig.
Bortsett från att jag missade på regelprov och löptest så var det en riktigt bra kurs. Alla nya regeländringar kändes klara och lätta att komma ihåg. Men jag måste såklart läsa regler för att komma väl förberedd till omprovet framöver.
Veckans fokus: Regler men också fokus på vår muntliga redovisning som vi ska ha på tisdag.
Veckans träning: löptest,  pilates*2,  40 intervaller utöver de 44 jag sprang på löptestet + ett kort och intensivt tabataliknande pass i vardagsrummet.
Fem positiva från veckan:
– att jag fick ett positivt besked vad gäller att hyra en pilatesstudio i Stockholm.
– jag fick jobbet jag sökte.
– fick massor med d-vitamin när jag promenerade från Tinnerö till jobbet.
– det kom 13 personer på min pilates i torsdags.
– att Rickard sprang med mig och peppade mig på löptestet så jag fick ett bra träningspass även om det inte räckte för godkänt.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Vecka fem

Lämna ett svar