Plugg

Plugg, plugg, plugg

Jag vet inte riktigt hur jag tänkt den senaste veckan kring uppgiften vi ska redovisa imorgon. Har hela tiden tänkt att det är gott om tid men så förträngde jag den ”lilla” detaljen att jag inte skulle ha någon tid alls i helgen som var till studierna. Så här sitter jag nu hur stressad som helst över redovisningen. Inte min egen redovisning, den ska jag klara av, men själva opponeringen av ett annat basgruppsarbete. Jag kan inte hitta några förbättringspunkter, tycker arbetet är tydligt och det kommer inte upp några spontana frågor. Får fler tankar kring de andra arbetena och det är lite fel fokus… Satt imorse innan jobbet och fick iallafall iväg en fråga som var deadline idag att skicka in. En extremt dålig fråga men bättre än ingen alls. 😖😣😩 Jag ska ha skypemöte ikväll med min basgruppskompis. (Japp, det är bara vi två kvar. Det har blivit ett rejält manfall sen jag började.) Så då ska vi få till bra saker. Funderar på att sitta en stund och opponera mitt eget arbete. Vilka brister kan de andra hitta när de läser vår text?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Plugg, plugg, plugg

  1. Det går nog bra Ska du se, ibland behöver man en liten tid att få allt på plats, sen brukar de gå i bara farten sen, när man liksom tänkt klart ❤️

  2. Spännande att plugga! Någon gång i framtiden ska jag ta tag i att plugga vidare till något, ännu har jag inte bestämt mig för vad. Men jag klarar mig ju med min barnskötarutbildning och arbetet på förskola så det är väl ingen panik kanske 😅.

  3. Huga vad det är jobbigt att helt plötsligt ha mindre tid än vad man har trott till något som måste göras. Hoppas att det löste sig för dig ändå 🙂

  4. Men fy så trist att du trodde att du hade mer tid på dig än vad du hade. Men oj vilket bortfall som det har blivit i gruppen. Skönt ändå att du har en gruppkompis kvar. Kan tänka mig att det kände jobbigt att du inte hade någon fråga och fick ta det första bästa fråga. Hoppas att det går bra och att du blir godkänd:)

  5. Hoppas det går bra i slutändan! (det gör det säkert)
    Det där med opponering är svårt ibland. Både om man hittar mycket eller lite som behöver ändras. Men jag tror du löser det.

Lämna ett svar