Träning

Framåt

Godmorgon! Jag har fredagskänsla fast det bara är torsdag. Det gör ju ingenting. 🤣 Ska jobba idag och promenerar från pendeln medan jag skriver. Funkar ju det med. 
Härlig känsla, jag kände mig pigg i benen nu på morgonen när jag gick till tåget. Snälla kan den känslan få hålla i sig nu! 🙏 
Annat var det igår i skogen när jag och Rickard sprang. Jag hade så tunga ben. Bara uppvärmningen var en plåga. Så där så jag ville springa hem istället. Vi körde styrka och kondition i skogen och vid ett tillfälle kände jag tårarna komma för det var så jobbigt. Jag längtar efter att få springa med lätta steg igen. Även om det var tufft där i skogen så kommer jag fortsätta framåt eftersom jag fortfarande vill döma fotboll. Bit ihop hade pappa sagt i det här läget och det är så sant. Det kommer snart vända igen. Det brukar ju göra det när det varit tungt ett tag. 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Framåt

Lämna ett svar