Träning

Mer träning men också lite annat

Det är en trött Hanna som sitter här i soffan, jag tänkte uppdatera lite snabbt om min dag, se något avsnitt av Sjölyckan (har sett alla avsnitt men gillar den så mycket att jag faktiskt tänker se serien ett varv till). Imorse tog jag en promenad till tåget, jag älskar verkligen solljuset över kullarna. Jag har börjat lyssna på en annan podd: det mörka psyket. Vad är det som gör att vissa människor utvecklar personlighetsdrag och gör hemska saker är temat. Igår lyssnade jag även på senaste avsnitt av sekter. Det avsnittet var fullständigt vidrigt och jag förstår att känsliga lyssnare varnas. 
Jag har fått dille på bananpannkakor, under all topping (kvarg, mango, kokos och jordnötssmör) gömmer det sig ett gäng smarriga bananpannkakor. Det du ser på bilden blev min frukost och hjälp så mätt jag blev. Men det var så gott så åt upp varje smula. 
Ikväll blev det en löprunda i skogen med Marcus (min bror). För en gång skull sprang han inte i från mig. 😛 Jag tog termen mysjogg till nya nivåer. Fort gick det inte…. Men det var skönt att komma ut och röra på mig en sväng. Imorgon blir det enbart pilates och promenader till och från jobbet. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar