Vardagen

Fem en fredag vecka 46: Hjälp

  1. När behövde du senast hjälp med något? Hm, jag är nog den här personen som vill klara mig själv och inte be om hjälp med saker och ting…. Men annars är det ju Rickard som gör saker och indirekt hjälper mig utan att jag ber om det. 
  2. Inom vilket område är du den som hjälper andra? Jag jobbar inom sjukvård så jag hjälper andra med omvårdnad, olika prover som behöver tas, EKG och andra saker. 
  3. Vad skulle gå bättre om du inte gjorde det själv? Ingen aning. 
  4. Brukar du ta hjälp av dina grannar? Nepp, det gör jag inte. Vi har inte riktigt den kontakten att vi ber varandra om saker. 
  5. Vad hjälpte du oftast till med hemma som liten? Diska, duka bordet inför måltiderna och gå ut med sopor. Från att jag började i mellanstadiet så hjälptes jag och brorsan åt att diska middagsdisken varannan dag. Sen såklart städa mitt rum. 
Fem en fredag är Elisas påhitt. Häng på du med men glöm inte länka till henne. En annan bloggare att spana in är Amandizan. Enda bloggaren som var med i veckans  länkregn. 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar