Träning

Hög på endorfiner!

Jag har startat träningsveckan på absolut bästa sätt. Igår var jag som en trasa så träning var inte alls att tänka på. Men idag har jag haft energi. Så pass att jag fick världens träningssug. Länge har jag tränat för att jag måste men idag tränade jag för att jag ville. Så där motiverad och pepp på träning har jag inte varit på månader. Bara den där känslan av att jag ville träna och inga hjärnspöken kunde komma åt mig för det fanns inga. Underbar känsla! Känner mig nu helt hög på endorfiner. 
Passet blev en stege, jag har skrivit om den förut. En stege som börjar med 1400 meter och sedan minskar med 200 meter för varje intervall. För varje intervall ökar hastigheten medan sträckan minskar. Jag började i ett tempo om fem minuter/kilometer och ökade med 0,3 per intervall. Grymt bra pass. Totalt blev passet 7 kilometer inklusive uppvärmning och nedvarvning. Så glad tjej!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hög på endorfiner!

  1. Den energin hade jag gärna velat ha. Kom igång på gymmet och precis då kom de hårdare restriktionerna tillbaka. Gymmet kanske jag skulle kunna vara på men vill inte åka kollektivt. Skulle nog inte hitta dit med bil nu så som dom bygger om i Göteborg. Men blev ändå peppad av ditt inlägg. Tack

  2. Gött. Ibland tvingar man sig till träning & ibland längtar man. Konstigt det där 😊. Jag hade en trött dag i måndags. Men var med på ett grupp pass igår. Kändes så skönt ☺️. Nu kämpar vi på vidare 👊👏🏻😅💪🏼
    Ta hand om dig! 🙂

  3. Låter super härligt när energin faller på sådär. Att träna för att man måste är aldrig kul men visst gör man det ändå ibland men så härligt när man verkligen vill och känner att det går sådär bra.

Lämna ett svar