Vardagen

Söndagslistan vecka 44 på en måndag

Alltså jag är så galet trött! Jag vill bara sova. Det tajmar inte bra att sova dåligt och jobba mycket. I natt var jag vaken en timme där mellan halv två och halv tre. Och i helgen var det en natt då jag var mer vaken än vad jag sov. Kändes så iallafall. Just nu ligger jag rejält minus på sömnkontot. Jag drömde även i natt att jag och Rickard skulle gifta om oss. Men inget var planerat för det, jag hade ingen klänning, vi var sena till vårt eget bröllop och det enda som var ordning på var att gästerna var inbjudna….

Några av helgens bilder! Min träningsoutfit, min underbara sjal från Ester Eleonora. Har haft den i garderoben sedan Ida var bebis. Den används alldeles för sällan kan säga. Fotbollsspel med Ida och så lite färgprakt i mina annars vissna rabatter. 
Känsla: Bortsett från sömnbristen och att vi fått nya striktare coronarestriktioner så har jag mått bra.
Väder: Regn och rusk såklart.
Sämsta: Nya coronarestriktioner. 😩😝
Insikt: Känns som att kroppen min vill ha mer grönsaker. I helgen har jag ätit mycket råkost och kroppen känns lugnare på något sätt. Nej, jag kommer inte bli vegetarian men mer grönsaker vill jag ha. 
Träning: Den här veckans fokus har varit benstyrka. Jag har ont i ett muskelfäste men sprang ändå ett pass häromdagen. Trettio intervaller blev det sen bröt jag. Inte för skadan utan för att kroppen inte ville springa mer. Ett pass pilates har det blivit och som sagt, tre pass med benstyrka.
Veckans låt:
Positiva punkter från veckan: 
– Mysig stund hos Marcus och Bea. 
– Jag och Ida var ute och spelade fotboll i trädgården. Hon fick fler poäng än jag… Notetoself är också att framöver köpa tennisbollar. 
– Att den dåliga känslan jag hade där ett bra tag nu släppt. Känner mig gladare och mer harmonisk och tänker mer snälla tankar om mig själv.
– känner mig lugnare i kroppen när jag äter mer grönsaker. En trevlig insikt faktiskt. 
Veckans mest lästa inlägg: 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndagslistan vecka 44 på en måndag

  1. Ja här har det också varit mest regn. Så tråkigt men idag var det lite sol så passade på att gå ut lite. Hoppas du får lite mer sömn snart jobbigt att inte kunna sova 🙂

Lämna ett svar