Vardagen

Covidtankar och pilatestorsdag

Den här bilden på mig är för sisådär åtta år sedan. Tycker den passar bra idag när det är första oktober. 
Godmorgon! Det är pilatesdag idag! Yay!! Och jag är ledig! 😍😍😍 Jag är verkligen inte bortskämd med att få vara ledig två dagar i rad så det känns väldans lyxigt måste jag säga. 
Känns det inte helt galet att det är första oktober? Det här året har känts så långt samtidigt som det har gått så fort. 2020 kommer gå till historien som det konstigaste året. Året då covid kom och vände upp och ner på allt. Jag kan inte låta bli att fundera över hur länge vi ska låta covid styra allt. Som med alla virus och influensor lär den vara här för att stanna. Jag tror inte på att stänga ner allt och att sluta leva. Givetvis ska man vara försiktig och särskilt om man är i riskgrupp behöver man såklart tänka sig för. Men att stänga ner länder och att folk går i karantän tror jag är helt fel väg att gå. Det ser man ju nu, de länder som stänger och återöppnar får en ökad smittspridning. Det förvånar mig inte ett dugg. Det blir ju samma sak som när barnen kommer tillbaka till skolan efter ett långt sommarlov. Alla blir sjuka…. Nog om corona nu! 
Mina planer idag är att springa en runda, kanske styra lite här hemma och så pilates ikväll i Mjölby. Den där rundan jag ska springa behöver vara något lite tuffare. Känner mest för att mysjogga men det har jag inte riktigt tid med om jag ska komma i form nu igen. Jag är inte i dålig form men i jämförelse med 2018 är jag inte alls där jag vill vara. Det blir nog tuffa intervaller på löpbandet. 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar