Pilates

Den eviga studenten

Hela den här veckan har jag känt att jag fått en riktig nytändning, ännu starkare kände jag det i Mjölby. Kanske är det att jag ska få träna en sväng i Linneas studio eller så är det att jag börjar komma ur min pilatessvacka ändå. Igår ville jag träna ett extra pass fast jag redan hade min timme där på kvällen. Inspirationen och lusten är stor! 
 
Och framförallt så är lusten till att lära stor. Jag vill vidareutveckla mina kunskaper och jag har många pilatesböcker i hyllan som jag vill grotta ner mig i. Jag började lite igår faktiskt med att läsa. Bara ett par sidor, sen kom tröttheten ikapp, hehe, man ska inte läsa i sängen…. Så jag tänkte läsa lite idag istället. Jag har ett par timmar kvar innan jag ska till mitt gamla jobb en sväng. Eftermiddagen ska spenderas på jobbet, jag har min jobbhelg framför mig. Det är bra att filma mig förresten, då ser jag alla detaljer som jag vill finslipa, vilka rörelser som jag behöver göra tydligare. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar