29 maj 2023

En underbar lunchpromenad

Jag mötte upp Sofia för en härlig snickesnackepromenad. Hon har flyttat med sin sambo till mina gamla hoods. Helt klart en nostalgitripp att knalla runt här. Vi gick även förbi min gamla lågstadieskola. Kom att tänka på alla roliga lekar i dungarna som är precis vid skolan. Vi säger varje gång att det inte ska dröja så länge tills vi ses nästa gång men så dröjer det ändå. Desto roligare att ses sen när det väl blir. 😍😍
I den här skogen lekte jag mycket som barn. På våren är det alldeles vitt av vitsippor och jag plockade alltid hem stora buketter. Längre in på sommaren var det istället smörbollar och midsommarblomster som plockades.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: